Духовка SteamBake: для відмінної випічки
Просто налийте 100 мл води і натисніть кнопку SteamBake, щоб отримати ідеально випечену продукцію. Вологість сприяє підняттю тіста, завдяки чому воно залишається ніжним і м'яким всередині. Гаряче повітря створює золоту, хрустку шкіру. Також перевірте горіння курки і риби з невеликою кількістю пари.
Каталітичне очищення
Наша технологія каталітичного очищення дозволить вам забути про необхідність видалення жирних плям з духовки. Ця система самоочищення запускається автоматично, коли температура духовки досягає 250°C. Завдяки цьому прибирання тепер не проблема.
Точний контроль часу випічки
Панель управління зі світлодіодним дисплеєм і висувними ручками дозволяє легко встановлювати час початку і закінчення, а також тривалість приготування, що полегшує обслуговування, коли ми виконуємо кілька дій одночасно, наприклад, при приготуванні вечері.
Швидка і рівномірна випічка
Вентилятор забезпечує постійну циркуляцію гарячого повітря, забезпечуючи рівномірний розподіл температури. У цих умовах страви можна випікати при більш низькій температурі до 20% в порівнянні з традиційними духовками, що економить час і енергію.
Багаторівнева випічка
Гаряче повітря дозволяє запікати навіть на трьох рівнях одночасно, що ідеально підходить для приготування хрусткого печива і пряників.